L’Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya obrirà al setembre un centre a la ciutat de Girona, en el número 18 del carrer de Santa Eugènia. L’Escola Gestalt de Catalunya és un espai de formació i teràpia que treballa des de fa anys a Barcelona i a Reus. La teràpia Gestalt va néixer els anys cinquanta amb Fritz Perls i es basa en les necessitats de l’individu i en el fet que aquest en prengui consciència.


A Girona, l’escola oferirà les formacions de teràpia Gestalt i de teràpia Gestalt infantil, formació en constel·lacions familiars i tindrà espais de teràpia i meditació. També oferirà psicoteràpia individual per a adults, nens i parelles. Així mateix tindrà l’Espaisocial, una iniciativa que té com a objectiu oferir formació i activitats terapèutiques gratuïtes per tal d’ajudar a col·lectius desafavorits i sense recursos. Aquest nou centre tindrà un equip de diversos professionals altament qualificats.
Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya a Girona farà els dies 5 i 6 de setembre una jornada de portes obertes i, durant tot el mes, oferirà un seguit de tallers gratuïts perquè les persones que hi estiguin interessades puguin descobrir cada una de les formacions que s’impartiran al llarg del curs 2014/15.
Espailúdic va néixer l’any 1998 a Barcelona com a espai de formació i teràpia amb l’objectiu de conèixer l’ésser humà i millorar la seva qualitat de vida. L’any 2011, es va crear l’Escola Gestalt de Catalunya, i es va donar així continuïtat a totes les activitats relacionades amb la teràpia Gestalt.

Font: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/762940-lescola-gestalt-obrira-al-setembre-un-centre-a-girona.html?cca=1